Украсен лупач 6 во 1 со рецки

Borner Macedonia

ден 999.00
Color
orange
green
red
white
purple
-
+

Оригиналниот Борнер нож за лупење со висококвалитетен назабен нож и интегрирано ренде ви овозможува да лупите, декорирате, сечете и отсекувате овошје и зеленчук - шест функции во една алатка. На задната страна ќе најдете практично ренде за лук и ѓумбир – ренданите производи ќе бидат собрани во целост од страна на телото за контрола - вашата кујна ќе остане беспрекорно чиста. По употреба, едноставно исплакнете го под млаз вода.

Спецификации на производот:

  • остар висококвалитетен назабен нож
  • робусно ренде за лук и ѓумбир
  • со приклучок за декорирање и за сечење 
  • функционална форма
  • лесно се управува и чисти
  • достапен во црвена, портокалова, зелена и бела боја

Recently Viewed Products