Börner V1 ClassicLine Сецко

Borner Macedonia

ден 1,999.00
Color
orange
red
white
-
+
Брзо и прецизно, безбедно и лесно - сè треба да биде вака во животот. Со нашиот сецко за зеленчук V1 ClassicLine оваа цел ја применивме во сечењето на зеленчук и овошје.
Вметнатиот диск, како и задниот дел овозможуваат вкупно три различни дебелини на сечење. Со додатните сечила од 3,5 милиметри и 7 милиметри лесно може да сечете дури и ленти и стапчиња, како и коцки, ако претходно го исечете овошјето со нож. Приготвувањето на вкусни и здрави јадења, салати, палачинки и многу повеќе ќе биде детска игра за вас.
Секогаш користете го безбедносниот држач во сечењето, за вашите прсти да бидат заштитени од исклучително острите сечила, а вие да можете погодно да ги искористите парчињата до крај.
Бидете креативни и разгалете ги вашите сакани со очи и вкус, без да вложите многу напор.

Recently Viewed Products