Услови за испорака и плаќање

Услови за испорака и плаќање


1 начин на плаќање

За испораки ги нудиме следните начини на плаќање, под услов ништо друго да не е наведено во описот на производот на понудата:

  • Кредитна картичка
  • Casys
  • Плаќање при испорака

 

2 испорака

Испораката ќе се врши преку UPS-от. Доколку е посакувана испорака во друга земја, ве молиме известете нè на следната адреса: service@boerner.de и известете не за написот, износот и адресата за испорака во наведената земја. Ќе ве известиме веднаш и ќе потврдиме дали е можна испорака во оваа земја и ќе ве информираме за поврзаните трошоци откако ќе добиеме потврда од нашиот оператор. Ве молиме распрашајте се на следнава адреса дали е возможна испорака во други земји: service@boerner….

3 такси за испорака

За испорака наплаќаме 13,90 фунти за испорака и ракување по нарачка.

Доколку нарачката го надмине износот од 100 фунти, испораката ќе биде бесплатна.

4 времиња на испорака

Испораката трае приближно 5 работни дена. Не се врши испорака во недела и државни празници. Доколку статијата не е достапна за итна испорака, тоа ќе биде наведено на соодветната страница на статијата.