Опис

Претворете го вашиот сечач за зеленчук Vital во ренде

Најновиот V-slicer од Borner може да се прошири со оваа влошка за ренде. Секачот за зеленчук Vital ги има истите функции како и PowerLine рендето.
Влошката со ренде ви овозможува да изрендате сирење, чоколадо и други состојки кои можете да ги користите за украсување на вашите јадења.

Овој додаток може да се користи само за Vital Mandolin.