Опис

Секач за  парчиња и штитник на сечилото во едно

Користете го Slice Insert на Borner V5 Powerline сечачот зеленчук за да исечете парчиња во 4 различни дебелини. Од многу фини кришки за вкусно карпачо од зеленчук до дебели парчиња на пр. рататуј направен од вкусен зеленчук.

Покрај тоа, тој нуди безбедносно ниво со кое сечилата и вашите прсти се безбедно заштитени додека авионот се складира.

По употреба, едноставно исплакнете под чиста вода.

Ве молиме имајте предвид дали додатоците се соодветни за вашиот сечач!

Дополнителни информации

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner