Опис

Проширете го вашиот Основен сет!

Само сечењето на парчиња е премногу досадно за вас? Добијте ја влошката со сечило од 7 мм за V1 ClassicLine, V3 TrendLine и V6 ExclusiveLine. Едноставно заменете ја тековната влошка на вашиот V3 со оваа влошка за сечилото и исечете крупни ленти или коцки од julienne со вашиот V3. Ако претходно го исечете овошјето или зеленчукот неколку пати по правецот на сечењето, ќе добиете изедначени коцки.

Ако сакате уште погруби кроеви, погледнете го влошката за сечилото од 10 мм.

Сите употребени материјали се безбедни за храна и не содржат бисфенол А (БПА), како и пластификатори.

Ве молиме имајте предвид дали додатоците се соодветни за вашиот сечкач!

Дополнителни информации

Color

, , ,