Опис

Претворете го вашиот секач во идеален секач за азиски тави

Дали веќе имате V1, V3 или V3 машина за сечење зеленчук? Тогаш оваа влошка е идеален додаток за сечење тенки ленти со дебелина од 4,5 мм. Овој додаток е особено погоден како секач за ленти на пр. Азиски тави.

Ако сакате да исечете коцки, потребно е само да го исечете зеленчукот или овошјето пред да го исечете.

Можете да најдете повеќе инсерти за V1, V3 и V6 овде.

Дополнителни информации

Color

, ,