Опис

Само сечењето на парчиња е премногу досадно за вас? Користете ги влошките за сечилото V1 ClassicLine, V3 TrendLine и V6 ExclusiveLine од 3,5 mm. Едноставно заменете ја тековната влошка на вашиот сечач со оваа влошка за сечилото и исечете фини ленти од жулиен. Ако го исечете овошјето или зеленчукот неколку пати во правец на машината за сечење, ќе добиете коцки.

Покрај тоа, со ова може да се подготват вкусни нудли од зеленчук за кратко време – било да е тоа од тиквички или моркови – нема ограничувања.

Ако сакате уште пофини парчиња, погледнете ја влошката за сечилото од 1,6 мм. Сите употребени материјали се безбедни за храна и не содржат бисфенол А (БПА), како и пластификатори.

Ве молиме имајте предвид дали додатоците се соодветни за вашиот сечач!

Дополнителни информации

Color

, , ,