Опис

Исечете совршен помфрит со V5 секачот

Влошката за сечилото од 10 мм за V5 PowerLine е совршена за сечење помфрит. Без разлика дали се направени од компири, моркови или слатки компири, можете да создадете совршен помфрит со овој додаток.

Вметнувањето е исто така идеално прилагодено за сечење вкусни стапчиња од зеленчук што сакате да ги консумирате како суров зеленчук. Моркови, келераби или краставици, големината е совршена за секој зеленчук.

За безбедно складирање на влошките на сечилото, ја препорачуваме практичната кутија за вметнување. Едноставно исчистете под млаз вода по употреба.

Ве молиме имајте предвид дали додатоците се соодветни за вашите сечачи!

Дополнителни информации

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner