Влошка на парчиња за Borner V1 ClassicLine, V3 TrendLine и V6 ExclusiveLine

SKU: Не е достапно
Исчисти
Споредете

Опис

Дебели или тенки парчиња… … по ваш вкус. Краставици, моркови, тиквички. Не се проблем за острите Borner сечила. Едноставно приспособете ја висината на влошката на парче со помош на сечачот V1, V3 и V6 и започнете. Сечењето на парчиња никогаш не било полесно и побрзо.

Дополнителни информации

Color

, , ,