Опис

Сите функции во едно – сет од кујнски гаџети

За да подготвите овошје и зеленчук на различни начини, можете да го користите корисниот V5 сет  кујнски помагала. Ги комбинира сите функции што треба да ги има еден добар кујнски гаџет.

V5 PowerLine
V5 е идеална машина за сечење зеленчук за рендање фини до дебели парчиња. Така, можете да измислите сè, од карпачо до тепсија. Рендето за краставици е засилено со две влошки со сечила (3,5мм и 7мм) со кои може да се сечат тенки и пошироки ленти и коцки. Само V5 овозможува сечење на коцки без претходно сечење и на тој начин ги зачувува понатамошните работни чекори. За да ги заштитите вашите прсти од острите сечила, вклучен е и безбеден држач за храна.

Combi Peeler
Со машината за лупење овошје не само што можете лесно да се лупите, туку и да декорирате и исечете. Сечилото е особено остра и дополнително тенко сече низ кората. На овој начин, витамините се подобро зачувани во овошјето и зеленчукот.

Juicer-Соковник
Создадете свои креации со сокови без додаден шеќер. Наутро свеж овошен сок или како свеж удар за измеѓу. Здравите сокови ви даваат енергија за цел ден.

Grater PowerLine
Со кујнскиот ренде Börner можете да изрендате ситно или крупно од две различни страни. Со своите остри пластични заби, рендето не застанува ниту на тврдиот зеленчук.

Димензии:

 • В-ренде: 38cm x 15cm x 5,5cm
 • Држач за храна: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Влошка за парчиња: 23,5cm x 9,7cm x 2cm
 • Влошка за сечило 3,5 мм: 22 см x 9,7 см x 2 см
 • 7мм влошка за сечилото: 22cm x 9,7cm x 2,5cm
 • Кутија за влошки: 18cm x 10,5cm x 6cm
 • Combi Peeler: 21cm x 2cm x 1,5cm
 • Juicer: 11cm x 9,5cm x 16cm
 • Ренде: 34cm x 13cm x 3,7cm

Технички податоци:

 • Парчиња, коцки, стапчиња изрендани ситно и крупно
 • Излупете, украсете и исечете
 • Вкусни домашни сокови
 • Пластика без BPA
 • Без пластификатори и штетни материи

[вгради]https://www.youtube.com/watch?v=_Ncs09BudHE&t=1s[/embed]

Дополнителни информации

Manufacturer

Börner

Color

, , , ,