Опис

Со влошката со сечилото од 1,6 мм како додаток за V3 TrendLine, V1 ClassicLine и V6 ExclusiveLine, можете да исечете многу фини ленти од вилиен од цврсто овошје и зеленчук. Можете исто така лесно да се исечете на коцки ако претходно ќе го исечете зеленчукот или овошјето. Оваа функција е идеална за сечење кромид исечкан на коцки, на пример.

За безбедно складирање на влошките на сечилото, ја препорачуваме практичната кутија за вметнување. Едноставно исчистете под млаз вода по употреба.

Забележете дали додатоците се соодветни за вашиот сечач!

Дополнителни информации

Color

, , ,