Опис

Исечкајте го зеленчукот директно во садот

Садот за собирање за V1 и V3 машината за сечење зеленчук е оптимално решение за директно собирање на вашиот рендан зеленчук и одржување на вашата кујна чиста.

Садот е дизајниран така што машината за сечење лежи на површина што не се лизга и на тој начин обезбедува сигурна основа. За уште побезбедна работа, садот за собирање има гумени стапала што не се лизгаат.
Садот е идеален за подготовка на салати, бидејќи сите состојки може да се изрендаат во садот, да се измешаат и да се послужат.

Дополнителни информации

Color

,