Опис

Две во едно – заклучување за деца и средна јачина на сечење во една влошка. Одговара на Borner V3 Trendline во бела и портокалова боја.

Безбедносната влошка како брава за заштита на деца за вашиот TrendLine V3.

Предниот дел служи како заштита од остри ножеви; сечачот може со сигурност да се чува во фиока или кабинет.

 

Модел: V1 ClassicLine, V3 TrendLine, V6 ExclusiveLine

Дополнителни информации

Color

, , ,

Manufacturer

Börner