Опис

Компактен, практичен и безбедно складиран!

Borner Insert Box го надополнува оригиналниот Borner V-slicer V5 PowerLine како додаток. Се користи за безбедно складирање на влошката за сечилото од 3,5 и 7 мм.
Кутијата може да се закачи на две различни места на задната страна на секачот:

  • Погоре како компактен сет за безбедно складирање во фиоката.
  • Подолу како држач за декоративен приказ на целосниот V-сечач, вклучувајќи ги сите влошки и Безбедносниот држач за храна во кујната.

Можно е да се комбинираат неколку од овие кутии за да може безбедно да се складира и Slice Insert или одделно достапниот 10mm Lade Insert. Отвор капка по капка е интегриран во кутијата за вметнување. Држачот за безбедна храна може да се прикачи на Вметната кутија за складирање.

Технички податоци:

  • Кутијата како оригинален додаток Borner за V5 PowerLine
  • Безбедно складирање на влошките
  • Интегрирано капка по капка
  • Лесен за употреба и чистење
  • Без омекнувачи и БПА

Дополнителни информации

Color

, , , ,