Кутија за влошки со сечилото од 1,6 мм и 10 мм за V6 ExclusiveLine Slicer

SKU: ZK72123
Споредете

Опис

Исечете ленти од julienne и помфрит

Двата дополнителни влошки за оригиналниот Borner V-Slicer V6 Exclusive ви даваат незамислива разновидност кога подготвувате овошје и зеленчук. Со оригиналната влошка за сечило Borner 1,6 мм, можете да исечете многу фини ленти од вилиен од цврсто овошје и зеленчук, како и убави мали коцки со претходно сечење.

Со влошката за сечилото од 10 мм, можете да исечете многу крупни стапчиња за помфрит и, со сечење на коцки, на пр. супи и чорби од цврсто овошје и зеленчук. Вметнувачите на сечилото се во практичната Borner Insert Box за безбедно складирање. Покрај двете испорачани влошки за сечилото, во практичната кутија има и простор за Slice Insert.

Технички податоци:

  • Дополнителен дел за V-slicer V6 ExclusiveLine
  • Влошки за нож 1,6мм и 10мм
  • Со оригинални ножеви од нерѓосувачки челик Borner
  • Достапно во бела и портокалова боја
  • Без пластификатори и БПА

Insert Box со влошка од 1,6mm и 10mm за V1 ClassicLine и V3 TrendLine машината за сечење зеленчук може да се најде тука.