Кутија за влошки Borner TrendLine со основа

SKU: Не е достапно
Исчисти
Споредете

Опис

Складирајте ги вашите влошки компактно и безбедно

Во оваа практична кутија за влошки, можете лесно да ги складирате вашите влошки за сечење V1, V3 или V6. На овој начин, острите ножеви се безбедно складирани и секогаш знаете каде да ги најдете вашите влошки. Има место  во кутијата и за Slice Insert.

Придружната нога обезбедува сигурно држење. Ова ја прави кутијата идеална за ставање во шкаф или на работната плоча. Проширете ја кутијата за вметнување со Dockingstation за да ја ставите во кујната со вашиот машина за сечење зеленчук. На овој начин секогаш ги имате на повидок вашите кујнски додатоци.

Димензии:

  • Insert Box: 21cm x 11cm x 3cm

Технички податоци:

  • Се совпаѓа со бојата на вашиот секач и Dockingstation
  • Практично за складирање на влошки
  • Нуди простор за две вметнувања на сечилото и влошката за парче

Дополнителни информации

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner