Опис

Чувајте ги вашите влошки компактно и безбедно

Во оваа практична кутија за влошки, можете лесно да ги складирате вашите влошки V1, V3 или V6. На овој начин, острите ножеви се безбедно складирани и секогаш знаете каде да ги најдете вашите влошки. Slice Insert исто така наоѓа дополнителен простор во кутијата. Проширете ја кутијата за вметнување со Dockingstation за да ја ставите во кујната со вашата машина за сечење зеленчук. На овој начин, секогаш ги имате на повидок вашите кујнски додатоци.

Димензии:

  • Кутија за влошки: 21cm x 11cm x 3cm

Технички податоци:

  • Се совпаѓа со бојата на вашиот сечач и Dockingstation
  • Практично за складирање на влошки
  • Нуди простор за две вметнувања на сечилото и влошката за парче

Дополнителни информации

Color

, , , , ,