Опис

Исечете ленти од julienne и помфрит.

Двете дополнителни влошки за оригиналниот Borner V-Slicer V6 ExclusiveLine ви даваат незамислива разновидност при подготовка на овошје и зеленчук. Со оригиналната влошка за сечилото Borner 1,6 mm, можете да исечете многу фини ленти од цврсто овошје и зеленчук, како и убави мали коцки .

Со влошката за сечилото од 10 мм, можете да исечете многу крупни стапчиња за помфрит и, со сечење на коцки, на пр. супи и чорби од цврсто овошје и зеленчук. Влошките за сечилото се наоѓаат во практичната кутија Borner за безбедно складирање. Покрај двете испорачани влошки за сечилото, во практичната кутија има и простор за влошката за парче.

Податоци за производот:

  • Дополнителен дел за V-slicer V1 ClassicLine и V3 TrendLine.
  • Влошки за сечило 1,6 mm и 10 mm
  • Со оригинални ножеви од не’рѓосувачки челик Borner
  • Достапно во бела и портокалова боја
  • Без пластификатори и БПА

Вметната кутија со влошки од 1,6 и 10 мм за V6 ExclusiveLine може да се најде тука.

Дополнителни информации

Color

,

Manufacturer

Börner