Опис

Исечете фини ленти од julienne со вашиот V-секач

Нашето популарно ренде Roko сега е достапен и како додаток за нашиот нов секач за зеленчук Vital.
Со Roko Insert можете да ги исечете овошјето и зеленчукот на фини, тенки ленти од julienne.  Зеленчукот со потврди корени како што се моркови, целер, пашканат или келераби не се проблем за обработка. Вака брзо и лесно подготвувате вкусни и здрави салати од суров зеленчук или шпагети од зеленчук.
Двостраните сечила на влошката Julienne ви овозможуваат да сечете двонасочно.