Опис

Виталот е понатамошен развој на мандолина Borner V5. Благодарение на својата иновативна ролна за облекување, мулти-ренде Vital не само што овозможува сечење на парчиња во четири различни дебелини, туку може истовремено да го снабдува зеленчукот со прелив, така што готовата салата, вклучително и оптималната количина на прелив, завршува во садот. Благодарение на уште поголемата заштеда на време и совршено дозирана количина на облекување, Vital  е апсолутно сеопфатен.

Ракувањето со мулти-ренде е исклучително лесно поради постепеното прилагодување на дебелината на парчето. За да го додадете преливот, едноставно наполнете го преливот во дадениот кертриџ, затворете го и почнете да сечете!

На пример, можете да го користите мулти-ренде за да подготвите вкусна салата од краставици или вкусно карпачо направено од домати или цвекло.

Дополнителниот дополнителен развој на рачката овозможува уште поудобно ракување благодарение на гумената обвивка.

Димензии:

  • Vital ренде: 38cm x 15cm x 5,5cm
  • Влошка парчиња: 23,5cm x 9,7cm x 2cm
  • Држач за храна: 15cm x 11,5cm x 6cm

Технички податоци:

  • Парчиња во 4 различни дебелини
  • Додавањето прелив е можно додека сечете
  • Со ергономска гумена рачка
  • Со гумени стапала што не се лизгаат

Компоненти на основниот сет Borner Vital:

  • Витална мандолина
  • Пресечете влошка со безбедносна функција и ролна за облекување
  • Држач за храна

Дали сакате да додадете влошки во вашиот повеќеренде? Потоа, погледнете ги додатоците!