Опис

Првокласна машина за сечење зеленчук изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик.

Оригиналниот Borner V6 ExclusiveLine е верзијата од нерѓосувачки челик на нашиот популарен Borner V3. V6 машината за сечење зеленчук е особено издржлива, благодарение на висококвалитетниот четкан материјал од нерѓосувачки челик! Без разлика дали се дебели, тенки или екстремно тенки парчиња, фини ленти (жулиен) или груби стапчиња (помфрит), има многу можности. Со претходно сечење на овошјето со нож, можете да добиете дебели коцки за супи и чорби, на пример. Елегантниот изглед во брусен нерѓосувачки челик го истакнува функционалниот и модерен дизајн на професионалниот машина за сечење зеленчук.

Секачот за зеленчук е особено издржлив и на тој начин се издвојува од другите модели.

Комплетот се состои од рамка од не’рѓосувачки челик, влошка за парче, влошка за сечило од 3,5 мм и влошка за сечило од 7 мм и безбедносна влошка, која служи од една страна како штитник за сечилото, а од друга страна како влошка за средни парчиња при вртење. . Опсегот на испорака го вклучува и проѕирното Multibox во кое сите делови од V6 машината за сечење зеленчук од не’рѓосувачки челик може да се складираат на начин што заштедува простор и на декоративен начин.

Секогаш препорачуваме да го користите испорачаниот држач за заштитна храна Borner. Дополнителни додатоци се исто така достапни и влошки со сечило од 1,6 мм, 4,5 мм и 10 мм. Безбедно складирање на машината за сечење, како и на држачот за безбедност за храна, е можно во соодветниот Multibox.

Димензии:

 • V-сечач: 40cm x 14cm x 6cm
 • Држач за храна: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Парче и безбедносна влошка: 21,5cm x 9,7cm x 1cm
 • Влошки од 3,5 мм и 7 мм: 21,5 см x 9,7 см x 1,5 см
 • Мултикутија: 26cm x 13cm x 6cm

Технички податоци:

 • Парчиња во 3 различни дебелини на сечење
 • Стапчиња и ленти во 2 различни големини
 • Со гумени стапала што не се лизгаат
 • Мултикутија за складирање на сечачот вкл. инсерти
 • Пластика без BPA
 • Без омекнувачи и штетни материи
 • Микро-фино мелени ножеви од нерѓосувачки челик

Компоненти на Borner машината за сечење зеленчук од нерѓосувачки челик V6 ExclusiveLine – Стартер сет

 • V6 машина за сечење зеленчук од нерѓосувачки челик
 • Вметнување на парчиња
 • Вметнување сечило од 3,5 мм
 • Вметнување сечило од 7 мм
 • Безбедносна влошка
 • Држач за храна
 • Транспарентен Multibox за безбедно и украсно складирање

Дополнителни информации

Модел

Manufacturer

Börner