Опис

Првокласна машина за сечење зеленчук изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик.

Нерѓосувачки челик во својата најчиста форма. За љубителите на V3 машината за сечење на кои сè уште не им се чини дека пластиката изгледа доволно елегантно, ги нудиме истите функции во форма на V6 ExclusiveLine машината за сечење зеленчук од нерѓосувачки челик.

Ова е особено издржливо и на тој начин се разликува од другите модели.

Со вклучените влошки, можете лесно да одлучите кои форми за сечење ви се потребни. Slice Insert ви овозможува да исечете рамномерно дебели или тенки парчиња. Дополнителните сечила на влошките за сечилото од 3,5 mm и 7 mm ви овозможуваат да сечете стапчиња, ленти од julienne, па дури и коцки во 4 различни големини со прво сечење во нив. По сечењето, заменете ги влошките со Безбедносната влошка така што сечилата се заштитени одоздола.

Ви препорачуваме да го користите Безбедносниот држач за храна секогаш кога патувате во авион за да избегнете повреди од сечилата.

Вклучената кутија за вметнување ви дава простор за складирање на вашите влошки за сечилото. За да користите што е можно помалку простор во вашата кујна, можете едноставно да го чувате сечачот за зеленчук од не’рѓосувачки челик, држачот за храна, како и кутијата за вметнување со влошки во практичната Dockingstation.

Сите употребени материјали се безбедни за храна и не содржат бисфенол А (БПА) како и омекнувачи.

Димензии:

 • V-секач: 40cm x 14cm x 6cm
 • Држач за храна: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Парче и безбедносна влошка: 21,5cm x 9,7cm x 1cm
 • Влошки за сечилото од 3,5 мм и 7 мм: 21,5 см x 9,7 см x 1,5 см
 • Кутија за вметнување: 21cm x 11,5cm x 5,5cm
 • Докинг станица: 17cm x 10cm x 5cm

Технички податоци:

 • Парчиња во 3 различни дебелини на сечење
 • Коцки и ленти во 2 различни големини
 • Со гумени стапала што не се лизгаат
  Пластика без BPA
 • Без омекнувачи и штетни материи
 • Микро-фино мелени ножеви од не’рѓосувачки челик

Компоненти на нерѓосувачки челик V6 ExcusiveLine Pro комплет за сечење зеленчук Borner:

 • Влошки за парчиња во три дебелини на сечење
 • Влошка за сечило од 3,5 мм за ленти и коцки
 • Влошка за сечило од 7 мм за ленти и коцки
 • Безбедносна влошка (за заштита од повреди)
 • Безбедносен држач за храна
 • Транспарентна кутија за вметнување за безбедно и украсно складирање
 • Без омекнувачи и БПА

Дополнителни информации

Manufacturer

Börner

Модел