Опис

Првокласна машина за сечење зеленчук направен од висококвалитетен нерѓосувачки челик.

Исечете го зеленчукот како професионалец со машината за сечење зеленчук од нерѓосувачки челик Borner. Основниот комплет Borner V6 не само што импресионира со својот елегантен изглед од нерѓосувачки челик, туку и ги сече дури и најтешките овошја и зеленчук на прекрасно изедначени парчиња. V6 е особено импресивен поради неговата екстремна издржливост, благодарение на висококвалитетниот материјал од нерѓосувачки челик!

Едноставно прикачете го саканото овошје на испорачаниот држач за заштитна храна и заменете го Безбедносната влошка со влошката за парчиња. Потоа изберете ја саканата големина и заклучете ја влошката на своето место. Сега се што треба да направите е да го лизнете овошјето преку сечилата и за кратко време ќе ги добиете посакуваните парчиња.

Потоа можете повторно да го замените Slice Insert со Safety Insert за да ги заштитите сечилата и да спречите повреди.

Димензии:

 • В-сечkач: 40cm x 14cm x 6cm
 • Држач за храна: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Bезбедносна и влошка за парчиња: 21,5 x 9,7 cm x 1 cm

Технички податоци:

 • Парчиња во 3 различни дебелини на сечење
 • Со гумени стапала што не се лизгаат
 • Пластика без BPA
 • Без омекнувачи и штетни материи
 • Микрофино мелени ножеви од не’рѓосувачки челик

Компоненти на Borner V6 ексклузивна линија за сечење зеленчук од нерѓосувачки челик – основен сет

 • V6 Stainless Steel Vegetable Slicer
 • Влошка за парчиња
 • Безбедносна влошка
 • Држач за храна

Дополнителни информации

Manufacturer

Börner

Модел