Опис

Рачен  спирализатор за зеленчук

Со оригиналниот спирализатор Borner, можете да креирате прекрасни спирали направени од краставици, ротквици, ротквици итн., со едноставно вртење во насока на стрелките на часовникот. Остриот пластичен раб без напор сече низ широк спектар на овошје и зеленчук. Дури и компирот може да се исече во форма на спирала, а потоа да се пржи длабоко, на пример.

Едноставно исчистете под млаз вода по употреба.

Димензии:

  • Спирализатор: 10,5cm x 3,5cm x 3cm

Технички податоци:

  • Остар пластичен раб
  • Со едноставни движења на извртување, направете спирали од овошје и зеленчук
  • Добро прилагоден за украсување за јадење
  • Лесен за употреба и чистење
  • Без пластификатори и БПА