Опис

Со специјалниот сет Borner Vegetable Slicer V3 имате сè под контрола

Добро познатата машина за сечење зеленчук Borner V3 TrendLine со две влошки ви овозможува брзо и удобно сечење на парчиња и стапчиња во две различни дебелини. Можете исто така да исечете коцки лесно, брзо и рамномерно како никогаш досега со V3. Сè што треба да направите е да го исечете овошјето или зеленчукот на долг пат.

Фиоката за собирање осигурува дека V3 безбедно седи кога сече овошје и зеленчук. Едноставно закачете ја машината за сечење зеленчук и вашите сечи паѓаат директно во фиоката. На овој начин не се губи ниту едно парче. Благодарение на материјалот отпорен на масло и оцет, можете да организирате и послужите салати директно во садот.

Со спиралниот сечач, можете да направите атрактивни спирали од зеленчук и овошје за кратко време.

Сите производи може лесно да се исчистат под проточна вода и веднаш се подготвени за употреба повторно.

Димензии:

 • V-сечкач: 35,5cm x 12,5cm x 5,5cm
 • Безбедносен држач: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Безбедноснаи влошка за сечење: 21,5cm x 9,7cmx 1cm
 • Влошки за сечилото од 3,5 мм и 7 мм: 21,5 см x 9,7 см x 1,5 см
 • Мултикутија: 26cm x 13cm x 6cm
 • Послужавник за колекција: 34cm x 18cm x 8cm

Технички податоци:

 • Палки и ленти во 2 различни големини
 • Со гумени стапала што не се лизгаат
 • Мултикутија за складирање на сечачот вкл. инсерти
 • Пластика без BPA
 • Без пластификатори и штетни материи
 • Микрофино мелени ножеви од не’рѓосувачки челик
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Дополнителни информации

Color

,