Опис

Пригодното сечkач зеленчук за најдобри резултати.

Сечење зеленчук Pro Set V3 не остава ништо да се посакува. Тој е идеален помошник за вашата кујна доколку сакате брзо и ефикасно да подготвувате овошје и зеленчук. Понатаму, Pro Set зафаќа само мал простор во вашата кујна. Причината за ова е Dockingstation, која не само што нуди простор за машината за сечење зеленчук, туку и за држач за храна, кутија за вметнување и два влошки за сечилото. Slice Insert ви овозможува да исечете тенки, но и дебели парчиња. Дополнително, ви препорачуваме да го користите држачот за безбедност за храна за да избегнете можни повреди.

Со влошките за сечилото од 3,5 мм и 7 мм, можете да исечете груби, како и фини стапчиња или ленти од зеленчук. Со претходно сечење на овошјето, можно е да се исечат коцки.

Безбедносната влошка ви обезбедува друга средна дебелина на парчето од едната страна и идеална заштита од острите сечила од другата страна. Така, машината за сечење зеленчук може безбедно да се чува и вашите прсти се заштитени од острите сечила.

Димензии:

 • V-сечач: 35,5cm x 12,5cm x 5,5cm
 • Држач за храна: 15cm x 11,5 cm x 6cm
 • Рез и безбедносна влошка: 21,5cm x 9,7cm x 1cm
 • Вметнување сечило од 3,5 мм и 7 мм: 21,5 см x 9,7 см x 1,5 см
 • Приклучна станица: 17cm x 10cm x 5cm
 • Вметни кутија: 21cm x 11,5cm x 5,5cm

Технички податоци:

 • Парчиња во 3 различни дебелини на сечење
 • Палки и ленти во 2 различни големини
 • Со гумени стапала што не се лизгаат
 • Пластика без BPA
 • Без омекнувачи и штетни материи
 • Микро-фино мелени ножеви од нерѓосувачки челик

Компоненти на сетот за сечење зеленчук Borner V3 TrendLine

 • V3 машина за сечење зеленчук
 • Безбедносна влошка
 • Влошка на парчиња
 • Влошка сечило од 3,5 мм и 7 мм
 • Безбедносен држач за храна
 • Докинг станица
 •  Кутија за влошки

Исто така, слободно инспирирајте се од одлични рецепти на нашата страница со рецепти или на нашите канали на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Дополнителни информации

Color

,

Модел

Manufacturer

Börner