Опис

Пригодното сечење зеленчук за најдобри резултати

Сакате да исечете само класични парчиња за гратин од компири, на пример, и имате само еден нож при рака? Тогаш основниот комплет за сечење зеленчук Borner V3 е соодветен за вас. Комплетот вклучува сè што ви е потребно за безбедно и брзо сечење на парчиња на тенки или дебели: V3 сечкач за зеленчук, безбедносна влошка која служи како заштита за сечилата и штити од повреди, а другата страна служи како влошка со средна висина за парчиња. Исто така, влошка за парчиња што можете да ја користите во две различни дебелини и држач за безбедност за храна што можете да го користите за да ги заштитите вашите раце од острите сечила на машината за сечење зеленчук додека сечете.

За разлика од моделот V1, V3 има гумени стапала за безбедно користење и стабилност при сечење. Ова го спречува лизгањето на машината за сечење овошје и зеленчук и го прави сечењето уште позабавно! За уште поудобно ракување, V3 машината за сечење зеленчук има ергономски обликувана рачка и уште подобро се вклопува во вашата рака.

Ако по некое време откриете дека ви требаат и други форми за сечење, тогаш ќе ги најдете вистинските додатоци тука. Со нив, можете да го проширите вашиот основен сет со посакуваните функции и производи.

Димензии:

 • V-сечкач: 35,5cm x 12,5cm x 5,5cm
 • Држач за храна: 15cm x 11,5cmx 6cm
 • Безбедносна и влошка за сечење: 21,5cm x 9,7cm x 1cm

Технички податоци:

 • Парчиња во 3 различни дебелини на сечење
 • Со гумени стапала што не се лизгаат
 • Пластика без BPA
 • Без омекнувачи и штетни материи
 • Микро-фино мелени ножеви од нерѓосувачки челик
 • Компоненти на сетот за сечење зеленчук Borner V3 TrendLine
 • V3 TrendLine сеча зеленчук
 • Безбедносна влошка
 • Вметнување на парчиња
 • Безбедносен држач за храна
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Дополнителни информации

Color

,

Manufacturer

Börner

Модел