Опис

Пригодниот сечкач за зеленчук за најдобри резултати

Со машината за сечење овошје и зеленчук Borner V3 TrendLine, можете брзо, прецизно и безбедно да сечете овошје и зеленчук.

Со лесно менување на влошките, можете да го користите машината за сечење зеленчук за да сечете парчиња во 2 дебелини, како и ленти во 2 големини. Со едноставно сечење на овошјето, можете да исечете и коцки во две големини. Ова ви дава вкупно 6 различни опции за сечење. Безбедносниот држач за храна Borner вклучен во опсегот на испорака ви овозможува да обработувате овошје и зеленчук на минимум и во исто време ги штити вашите прсти од повреди предизвикани од сечилата од не’рѓосувачки челик. Во соодветниот Multibox, влошките на сечилото се чуваат безбедно и на начин што заштедува простор, така што додатоците се секогаш подготвени за рака и безбедно складирани во вашата кујна.

За безбедно ракување, машината за сечење овошје и зеленчук V3 има интегрирани гумени стапала кои гарантираат цврста основа при сечењето. Дополнително, ергономски обликуваната рачка го олеснува ракувањето со машината за сечење зеленчук.

За да одговарате на V3 машината за сечење зеленчук, ја препорачуваме практичната фиока за собирање за да ја одржувате вашата работна површина чиста. Покрај тоа, вкусните салати, на пример, може да се сервираат директно.

Димензии:

 • V сечкач: 35,5cm x 12,5cm x 5,5cm
 • Држач за храна: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Безбедносна и влошка за сечење: 21,5cm x 9,7cm x 1cm
 • Влошки од 3,5 мм и 7 мм: 21,5 см x 9,7 см x 1,5 см
 • Мултикутија: 26cm x 13cm x 6cm

Технички податоци:

 • Парчиња во 3 различни дебелини на сечење
 • Палки и ленти во 2 различни големини
 • Со гумени стапала што не се лизгаат
 • Мултикутија за складирање на сечачот вкл. инсерти
 • Пластика без BPA
 • Без пластификатори и штетни материи
 • Микрофино мелени ножеви од не’рѓосувачки челик

Компоненти на Борнер V3 TrendLine стартер сет за сечење зеленчук

 • V3 машина за сечење зеленчук
 • Влошка за парчиња
 • Влошка сечило 3,5 мм
 • Влошка сечило 7 мм
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Дополнителни информации

Color

,

Manufacturer

Börner

Модел