Опис

Класик меѓу секачите на зеленчук

Кујнски гаџет што комбинира брза, прецизна, лесна и безбедна работа. Со V1 ClassicLine машината за сечење зеленчук, го нудиме сето ова во еден производ. Така, овошјето и зеленчукот може професионално да се исечат за многу кратко време.

V-slicer Starter Set содржи три различни влошки, кои ви овозможуваат да го исечете зеленчукот во три различни дебелини на сечење. Добивате и две влошки со сечила кои ви овозможуваат да направите ленти и стапчиња од овошје и зеленчук. На овој начин, можете лесно и брзо да ги подобрите вкусните тави, салати или разни јадења со пржење. Со претходно сечење на овошјето со нож се добиваат коцки. Користете го обезбедениот држач за безбедна храна кога го подготвувате овошјето. Ова ги штити вашите прсти од остри ножеви од не’рѓосувачки челик и овошјето може да се обработи на минимум во исто време. Секачот за зеленчук лесно се чисти под млаз вода.

Користете ги вклучените влошки за сечилото за фини сурови стапчиња од зеленчук (со влошката од 3,5 мм) или подгответе ги вашите сопствени чипови со влошката за сечилото од 7 мм. Дополнително, V-slicer Starter Set може да се прошири, на пример со влошката од 10mm, со која можете да произведувате дебели стапчиња. Следствено, нема ограничувања за вашето готвење.

 

Димензии:

 • V-секач: 36cm x 12cm x 3cm
 • Држач за храна: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Парче и безбедносна влошка: 21,5cm x 9,7cm x 1cm
 • Влошки од 3,5 мм и 7 мм: 21,5 см x 9,7 см x 1,5 см

 

Технички податоци:

 • Парчиња во 3 различни дебелини на сечење
 • Стапчиња и ленти во 2 различни големини
 • Пластика без BPA
 • Без омекнувачи и штетни материи
 • Микро-фино полирани сечила од не’рѓосувачки челик

 

Компоненти на Borner V1 стартер сет

 • V1 ClassicLine ренде
 • Безбедносна влошка
 • Вметнување на парчиња
 • Вметнување сечило од 3,5 мм
 • Вметнување сечило од 7 мм
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Дополнителни информации

Color

, ,

Manufacturer

Börner

Модел