Опис

Класична машина за сечење зеленчук

Со нашиот V-slicer Pro Set ниедна желба за сечење не останува неисполнета во кујната. Во прилог на V-slicer, комплетот вклучува и Insert Box во која можете безбедно да ги чувате влошките , како и Dockingstation со која секогаш го имате при рака вашиот сечкач.

Различните влошки ви овозможуваат и сечење во различни дебелини. Без разлика дали се дебели, средни или тенки – Про сетот ви обезбедува се што ви треба. Поради оваа причина, добивате и две дополнителни влошки за сечилото. Вметнувањето со сечило од 3,5 мм го олеснува сечењето фини ленти од суров зеленчук. Можете исто така лесно да подготвите коцки со претходно сечење на нив. Со влошката за сечилото од 7 мм, можете лесно да исечете широки ленти од зеленчук или компир за да направите свој помфрит. Добивате груби и фини стапчиња за кратко време благодарение на микро-фино мелените сечила од нерѓосувачки челик. Затоа, за употреба го препорачуваме заштитниот држач за овошје, со кој секогаш ги штитите прстите од острите Borner сечила. Исто така, ви овозможува да ги искористите сите плодови освен неколку милиметри.

Подгответе ги состојките за вашите здрави оброци брзо и без струја. Без разлика дали се здрави оброци, супи, гратини, салати или други јадења.

Димензии:

 • В-сечкач: 36cm x 12cm x 3cm
 • Држач за храна: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Безбедносна и влошка за сечење: 21,5 x 9,7 cm x 1 cm
 • Влошки од 3,5 мм и 7 мм: 21,5 см x 9,7 см x 1,5 см
 • Приклучна станица: 17cm x 10cm x 5cm
 • Кутија за влошки: 21cm x 11,5cm x 5,5cm

Технички податоци:

 • Парчиња во 3 различни дебелини на сечење
 • Палки и ленти во 2 различни големини
 • Пластика без BPA
 • Без омекнувачи и штетни материи
 • Микрофино мелени ножеви од не’рѓосувачки челик

 

Компоненти на профи сетот за сечење зеленчук Borner V1 ClassicLine

 • В1 ClassicLine сечкач за компири
 • Безбедносна влошка
 • Вметнување на парчиња
 • Вметнување сечило 3,5 мм
 • Вметнување сечило 7 мм
 • Безбедносен држач за храна
 • Докинг станица
 • Вметни кутија

Исто така, уживајте да бидете инспирирани од одлични рецепти на нашата страница со рецепти или на нашите канали на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Дополнителни информации

Color

, ,

Manufacturer

Börner

Модел