Опис

Идеално ренде за палачинки од компири за вашиот дом

Лесно подгответе швајцарски Рости со нашето ренде за палачинки од компири! Претворете ги компирите и другиот зеленчук во вкусни јадења токму онака како што вие ги сакате. Рендето Borner Rosti PowerLine е идеално и за правење палачинки од тиквички.

По употреба, рендето за палачинки од компири лесно може да се исплакне под вода.

Испорака без држач за храна. Овде можете да го најдете комплетниот сет на ренде и безбедносен држач Рости.

Димензии:

  • Ренде за палачинки од компири: 34cm x 13cm x 3,7cm x 3,7cm

Технички податоци:

  • Без безбедносен држач
  • Ергономска рачка
  • Пластика без BPA
  • Без пластификатори и штетни материи
  • Остри пластични заби
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Дополнителни информации

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner