Borner отворач за конзерви и тегли

SKU: Не е достапно
Исчисти
Споредете

Опис

Отворач за конзерви – 3 во 1

Со мултифункционалниот отворач за конзерви од Borner, сè се прави удобно, брзо и безбедно за кратко време. Практичниот кујнски помошник отвора лименки со или без лизгачки прстени и тегли со завртувачки капаци. Три функции во една – што заштедува простор.

Дизајнот не е само визуелно стилски и елегантен, туку е и ергономски совршен. Со цврстиот и сигурен мултифункционален кујнски помошник, сите конзерви за храна може да се отвараат без напор и без ризик од повреда.

Ова го прави готвењето забавно!

Димензии:

  • Отворач за конзерви: 19,5cm x 6,5cm x 5cm

Технички податоци:

  • 3 функции: Безбедносен и влечен отварач на конзерви, како и отворач за капак за завртки
  • Модерен дизајн
  • Ергономска форма
  • Без пластификатори и БПА

Дополнителни информации

Color

, , ,