Опис

Безбедно складирано

Multibox за V6 секачот на зеленчук не само што ви нуди компактно решение за складирање на вашиот секач, влошките и држачот за храна, туку обезбедува и идеална заштита за острите сечила на вашиот V-секач.

Со помош на овој практичниот Multibox, можете безбедно да складирате две влошки за сечилото и влошката за парчиња. Тоа значи дека тие не претставуваат опасност во кујната и пред се зафаќаат помалку простор.

Можете да најдете повеќе додатоци за нашите секачи
овде..