Borner Multibox – kuti ruajtje për V-slicer V3

SKU: Не е достапно
Исчисти
Споредете

Опис

I vendosur në mënyrë të sigurtë

Multibox për prerësin e perimeve V3 jo vetëm që ju ofron një zgjidhje kompakte për ruajtjen e prerësit tuaj, shtesave dhe mbajtësit të ushqimit, por gjithashtu ofron mbrojtje ideale për tehet e mprehta të prerësit tuaj V.

Me ndihmën e kësaj Multibox praktike, ju mund të ruani në mënyrë të sigurt dy Inserts Blade dhe Slice Insert. Kjo do të thotë se ato nuk paraqesin rrezik në kuzhinë dhe mbi të gjitha zënë më pak hapësirë.

Mund të gjeni më shumë aksesorë për prerëset tanë këtu.

Дополнителни информации

Color

, ,