Опис

Информации за производот „Börner Multi Slicer Attachment“

Практичниот секач за зеленчук за мулти-рачката
Сметаме дека во секоја кујна, без разлика дали е голема или мала, треба да се најде корисна машина за зеленчук. Сега развивме решение за заштеда на простор – запознајте го Multi Slicer.

Поврзано со Multi Handle, можете едноставно да го замените вашиот моментален додаток со додатокот Multi Slicer и да исечете парчиња во две различни дебелини. Овие се идеални за салати, печен зеленчук или други вкусни јадења од зеленчук. Поради својата практична големина, малиот секач за зеленчук не само што се вклопува во секоја фиока, туку е особено погоден за помал зеленчук како кромид, морков или лук. Интегрираните гумени стапала овозможуваат безбедно стоење на работната површина, што го олеснува ракувањето.

Препорачуваме користење на заштитниот држач за овошје за да се обезбеди безбедна употреба.

Дополнителни информации

Color

, ,