Опис

Брзи нудли од зеленчук со додатокот за лупење Julienne.

Благодарение на практичниот додаток julienne, можете да направите вкусни нудли од зеленчук од моркови или тиквички. Чистач за ленти што го олеснува подготвувањето здрава храна. Едноставно ставете го додатокот на вашата мулти-рачка и започнете. Благодарение на лесното ракување, особено брзо ќе ги направите вкусните нудли од зеленчук.

Лупачот е идеален и за отстранување на несаканите кафени дамки во зеленчукот, како што се очи од компир. Со прицврстената дупчица на работ, дамките може лесно да се отстранат без трошење зеленчук. Како дополнителна функција, лупечот Julienne е погоден како отворач за цитрус и портокал, бидејќи има остра точка на страната за лесно отворање.

Чистењето е супер лесно бидејќи можете едноставно да го исплакнете лупечот под вода по употреба.

Откријте уште повеќе додатоци.

Дополнителни информации

Manufacturer

Börner

Color

, ,