Опис

Информации за производот “Börner Multi Handle”

Без разлика дали се работи за секач за зеленчук, за сечење коцки, за лупење Julienne или за едноставен лупач за зеленчук. Можете да ги комбинирате сите производи со мулти-рачката.
Едноставно прикачете го соодветниот прилог и започнете. Покрај се-во-едно решение за кујнски гаџети, ви нудиме и производ кој апсолутно заштедува простор.
Овде ќе ги најдете сите додатоци од серијата Multi.

Дополнителни информации

Manufacturer

Börner

Color

, ,