Опис

Комби лупачот кој може да направи повеќе од само лупење

Лупачот од Borner убедува со своето висококвалитетно сечило изработено од нерѓосувачки челик. Можно е да се лупи во двете насоки поради двојното сечило, што го прави лупењето екстра брзо. Дополнително, тенкото сечење на комбинираниот лупач значи дека не се троши зеленчук или овошје.

Со помош на практичната дупка лесно можете да ги отстраните кафените дамки од пр. компири. Со секачот на страната на машината за лупење јаболка, можно е стилски да се украсуваат овошјето или зеленчукот. Стапчето на лупачот може идеално да се користи за лупење јаболко јаболко.

Димензии:

  • Combi Peeler: 21cm x 2cm x 1,5cm

Технички податоци:

  • Висококвалитетно сечило изработено од нерѓосувачки челик
  • Робусен лупеч со сечило од нерѓосувачки челик
  • Функционална форма
  • Лесен за употреба и чистење
  • Погоден за леваци и десничари
  • Без пластификатори и БПА

Дополнителни информации

Color

, , , ,