Опис

Комбинирано ренде Borner Combi Chef

Комбинирајте четири функции во еден уред! Квадратното ренде Borner Combi Chef од нерѓосувачки челик е идеално за вашата кујна доколку сакате да исечете парчиња, ленти од суров зеленчук или исто така да рендате тврдо сирење, како и пошироки ленти од зеленчук. Ова го прави практичен и сигурен кујнски помошник кој не остава ништо да се посакува.

За кратко време, можете да подготвите здрави и брзи јадења од вкусно овошје и зеленчук. Двонасочното сечење го прави сечењето многу полесно. Четирите страни исто така дозволуваат четири различни видови на сечење. Можете да исечете парчиња, ленти од жулиен, крупни и фини рендани, како на пример за хаш-браун или сирење, и сето тоа со само еден производ. Вклучен е и практичен внатрешен контејнер за собирање што го фаќа исечениот материјал. Ова осигурува дека ништо не залута и вашата кујна останува чиста. Исто така, препорачуваме да го користите заштитниот држач за да ги заштитите вашите прсти од острите сечила на квадратниот ренде.

За да го исчистите квадратниот ренде Combi Chef, едноставно држете го под млаз вода. После тоа, рендето е повторно подготвено за употреба.

Димензии:

  • Combi Chef: 27cm x 13,5cm x 13,5
  • Држач за овошје: 15cm x 11,5cm x 6cm
  • Послужавник за колекција: 20cm x 13cm x 13cm

Технички податоци:

  • Квадратно ренде изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик
  • Опсег на испорака: ренде изработено од нерѓосувачки челик, сад за собирање, држач за храна
  • Четири функции во еден производ
  • Слајсер, жулиен, ренде, ренде Рости
  • Пластична фиока за капење од внатрешната страна