Опис

Безбедноста од остри ножеви е на прво место

Борнер е познат по остри сечила. Затоа, ние сакаме да ги заштитиме вашите раце. Со држачот за безбедност за храна, се обезбедува сигурна и брза работа бидејќи капакот на прстот безбедно штити од сечилата. Дополнително, држачот за храна ви овозможува да изрендате овошје и зеленчук до последното парче без тоа да стане опасно. Значи помалку се троши. Препорачуваме да го користите Безбедносниот држач за храна со сите наши ренде и секачи, бидејќи ова е единствениот начин да се работи безбедно.

Димензии:

  • Држач за овошје: 15cmx11,5cmx6cm

Технички податоци:

  • Погоден за сите Borner V-рамнини и ренде
  • Функционална форма – совршено се вклопува во раката
  • Внатрешните шипки го држат исечениот материјал за време на сечењето и рендањето
  • Овошјето и зеленчукот обработете го до минимален остаток
  • Отпорен на масло и оцет
  • Лесен за употреба и чистење
  • Без пластификатори и БПА

Дополнителни информации

Color

, , , , , ,

Manufacturer

Börner