XXL секач за бранови

Сакате да го исечете вашиот овошен зеленчук на уште поголеми облици на бранови, вафли и решетки? Тогаш Borner Wave Waffle XXL Cutter е вистинскиот кујнски гаџет за вас.

Разликата со рендето Wave-Waffle PowerLine е големината на резултатот од сечењето. Со секачот за бранови XXL можете да исечете суров зеленчук во дебелина од 15 мм.

Оптимално како машина за сечење компири за пржени пржени помфрит и помфрит со вафли, без разлика дали е гарнир за стек и други јадења со месо или едноставно како закуска за потопување.

Filters