Wave waffle PowerLine ренде – популарната машина за сечење бранови за помфрит за вафли

Користете го рендето за вафли за да ги исечете овошјето и зеленчукот во облици на бранови или вафли. На крајот на краиштата, окото јаде со вас и така обезбедувате разновидност на чинијата.

Сечењето бранови е многу популарно за крцкав помфрит.

Ако сакате да исечете зеленчук и овошје во брановидни и вафли во дебелина од 15 mm, изберете Borner Wave Waffle XXL PowerLine. “

Filters