Практичното ренде за палачинки од компири

Подготвувањето на сопствени швајцарски Рости или палачинки од компир може да биде толку лесно! Користете го нашието ренде за палачинки од компири и лесно исечете ги состојките на крупни решетки. Дури и без остри сечила, Rosti PowerLine го олеснува сечењето на компири и други зеленчуци, но и на сирење и овошје.

На овој начин можете да направите палачинки и многу повеќе за кратко време!

Погледнете го нашиот блог за рецепти и инспирирајте се од вкусни и здрави рецепти.

Filters