Секачот julienne со перформанси за двојно сечење

Обработката на коренест зеленчук како што се моркови, целер или келераби во фини ленти од вилиен никогаш не била полесна отколку со Roko Julienne Cutter од Borner. Дури и сирењето или чоколадото може да се исечат на фини стапчиња џулиен за кратко време со нашиот ренде Роко.

Секачот за џулиен е особено погоден за вкусни салати од суров зеленчук, но може прекрасно да се користи и како секач за шпагети од тиквички.

Двостраните сечила на ренде Роко ви овозможуваат да сечете и при движење надолу и при враќање на зеленчукот.

Filters