Повеќе од само ренде за сирење!

Дали мислите дека за успешно јадење со тестенини треба малку рендано сирење? Така мислиме и ние! Затоа развивме ренде што ви овозможува лесно и брзо рендање сирење. Рендето PowerLine не е само ефикасно ренде за сирење, туку може да се користи и за рендање чоколадо и други состојки за украсување на вашите јадења.

Она што го прави рендето PowerLine толку посебен е тоа што може да се користи од двете страни. Со едноставно менување на страните на рендето, можете да обработите и крупни и фини решетки.

Filters