Компактен мини секач

Multi Slicer е компактно решение за брзо и лесно сечење на парчиња зеленчук и овошје. Практичната форма го прави сечењето детска игра. Со помош на копчето, можете да исечете парчиња во 2 различни поставки. Со дополнителна поставка, имате дури и безбедносна функција која ве штити од остри сечила.

Компактноста го прави совршен за патување, Multi Slicer е особено погоден за луѓе со мали кујни, па дури и се вклопува во рачниот багаж.

Рачката е отстранлива и одговара и на приклучоците за Multi Dicer и Multi Peeler. Со само еден клик, можете брзо да го промените начинот на сечење.

За да не се лизне додека сечете, гумените стапала се прикачени на долната страна на двата додатоци за да се направи сечењето уште побезбедно.

Filters