Компактниот Multi Dicer – мал, но моќен!

Нашиот Multi Dicer е совршен за брзо работење и правење коцки и ленти од julienne! Благодарение на неговиот компактен дизајн, рачниот Multi Dicer е секогаш подготвен за рака. Направете вкусни тави и салати од зеленчук на овој начин!

Благодарение на држачот за храна, можете да почувствувате точно кога сте го свртеле држачот за 90°. Ова ви овозможува да исечете коцки со иста ширина и должина. Сечењето тиквички, моркови и кромид на коцки е детска игра. Заштитникот за прсти со интегриран држач обезбедува безбедност при сечење дури и на најмал зеленчук и овошје. Уредот за водење може едноставно да се прицврсти на Multi Dicer и да се движи со него при сечење. Држачот за храна совршено се вклопува на овој уред.

Засекот во држачот за храна исто така ви овозможува да исечете издолжен зеленчук како краставици и моркови по должина. Поради својата компактна големина, Multi Dlicer е особено погоден за луѓе со мали кујни, па дури и се вклопува во рачниот багаж. Дополнително, рачката на Multi Dlicer е отстранлива и исто така се вклопува на додатоците Multi Dicer и Multi Peeler. Со само еден клик, можете брзо да го промените начинот на сечење.

Filters