Borner кујнски рендиња и секачи за секоја намена!

Суров зеленчук во фини ленти од џулиен, брановидни компири или вкусни ренде за рости – кујнските рендани и секачи од Borner се погодни за ова.

Замислите интересни парчиња од различни состојки и внесете разновидност во вашата чинија. Здравото јадење може да биде толку лесно и да изгледа добро. Обработете големи количини овошје и зеленчук брзо и лесно.

Не заборавајте да го погледнете нашиот блог за рецепти, тука ќе најдете вкусни и здрави идеи за рецепти за нашите кујнски ренде.

Filters