V означува витално и витално значи целосна виталност

Последново се постигнува преку урамнотежена исхрана, која сакаме да ја поддржиме со нашите V-Slicers.

Vital е иновативен понатамошен развој на нашиот V5 секач, кој не само што убедува со нов дизајн, туку има и уште повеќе функции.

Мандолината е развиена на таков начин што може да се користи со двата нови влошки: Roko и Grater. Значи, Vital лесно може да се претвори во ренде.

Уште еден белег на Vital е дресинг-ролната, која ви овозможува да ја покриете салатата со прелив истовремено со сечењето, така што салатата и дресингот ќе паднат во садот во еден. Ова не само што заштедува време, туку благодарение на новата технологија на ролери за облекување, се нанесува само онолку облекување колку што е потребно.

Борнер мандолината никогаш немала толку многу функции. Со Vital Pro сетот можете да исечете парчиња во 4 различни дебелини, коцки во 2 големини и ленти во 2 дебелини. Дополнително, двата нови влошки за ренде Vital овозможуваат подготовка на ленти од жулиен, растителни шпагети и рапи направени од пармезан, чоколадо и друго.

Filters